Consultor Adwords a Girona

Consulta la versión en castellano: Consultor Adwords Girona

Publicat: per Francesc Dalmàs
Última actualització:

Si busques un consultor Adwords a Girona que t’ajudi a anunciar-te a Google a continuació t’explico en què consisteix aquesta especialització del màrqueting digital, com et puc ajudar i quins aspectes hauries de tenir amb compte.

Busques un consultor Adwords a Girona? Truca’m sense compromís
617379269

Què és un consultor Adwords?

Consultor Adwords a Girona

Un consultor Adwords és un professional del màrqueting online encarregat de gestionar comptes publicitàries d’empreses que ofereixen serveis i productes a través de Google. Contacte amb mi sense compromís i t’ajudaré a millorar els resultats del teu negoci.

Què és Google Adwords?

Google Adwords és un servei de Google consistent en una eina o programa informàtic que permet a qualsevol persona o empresa convertir-se en anunciant, de forma que pots crear, publicar i gestionar anuncis en qualsevol dels llocs web que o bé són propietat de Google o bé col·laboren amb aquest.

Quina diferència hi ha entre SEM i Google Adwords?

SEM és l’acrònim de l’expressió anglesa Search Engine Marketing, que vol dir màrqueting en cercadors o màrqueting en motors de cerca. Tenint en compte això, SEM equivaldria a treballar tant amb Google, Bing, Yandex (Rússia) o Baidu (Xina), entre d’altres.

L’eina que s’utilitza per publicar anuncis a Google es diu Google Adwords. Així doncs, un consultor en Adwords publica anuncis exclusivament en aquest motor de cerca (i en els seus associats).

Es tracte doncs de dos conceptes diferents. Tan mateix, a la pràctica tenint en compte que Google és líder de mercat, es solen utilitzar com a sinònims.

La segona eina més utilitzada a nivell mundial és Bing Ads per publicar anuncis a Bing i Yahoo. N’existeixen d’altres com Yandex Direct per publicar a Yandex (el cercador més utilitzat a Rússia).

11 avantatges que t’ofereix Google Adwords

Serveis de consultoria Adwords

Creació de campanyes
Encara no has publicat anuncis a Google? Estudiaré el teu cas i crearé una campanya adaptada a les teves necessitat des de zero. Ofereixo serveis de publicació d’anuncis en qualsevol de les xarxes de Google: cerca, display, YouTube, Shopping, etc.
Gestió de comptes
Ja disposes d’una compte i no estàs satisfet amb la persona o empresa que la gestiona. O simplement ja no disposes del temps per ocupar-te’n personalment i necessites delegar aquesta responsabilitat.
Consultoria Adwords
T’agradaria saber quin és l’estat del teu compte de Google Adwords? Necessites una segona opinió? O vols saber com pots millorar i optimitzar rendiment dels teus anuncis?
Busques un expert en Google Adwords a Girona? Truca’m sense compromís
617379269

Preus

Auditoria Adwords gratuïta en menys de 24 hores

És la millor opció si ja publiques anuncis a Google Adwords i gestiones directament el teu compte o si ho fa una altra empresa i necessites una opinió independent.

Per molt que Google insisteixi en que qualsevol pot fer publicitat a la seva plataforma de forma ràpida i fàcil, això no és així.

Un compte de Google Adwords mal configurat significa literalment tirar els diners. Amb aquesta oferta sabràs en menys de 24 hores si estàs invertint en Google Adwords d’una forma correcte i rebràs un informe totalment gratuït i personalitzat amb aquells aspectes tècnics i estratègics més importants que mostren si el seu compte de Google Adwords compleix amb els requisits bàsics.

Pla mini per petits anunciants. Només 99 € + IVA

És la millor opció si disposes d’un pressupost en publicitat baix i vols conèixer les possibilitats de Google Adwords i / o altres plataformes de captació de tràfic web.

Revisaré el teu compte d’Adwords i farem una entrevista on t’explicaré els aspectes més importants i les mètriques principals que has de tenir present. També et donaré recomanacions sobre SEO i presència online.

Amb aquest pla sabràs si Google Adwords és una bona opció per tu i coneixeràs els aspectes bàsics d’altres canals de captació de tràfic web.

Pla d’auditoria i assessorament a partir de 350 € + IVA

És la millor opció si vols seguir gestionant el teu compte d’Adwords i només necessites algú que t’assessori.

Amb aquesta proposta rebràs un document amb aquells aspectes tècnics que hauries de posar en pràctica per millorar el rendiment de les teves campanyes. Sabràs si aquestes estan funcionant correctament, si estan ben configurades, orientades, optimitzades, etc. i si s’ajusten a les directius de Google. També rebràs algunes recomanacions d’estratègia, en cas de que jo consideri que s’ha de realitzar una estratègia diferent a la que s’està duent a terme actualment.

Amb aquest pla jo t’indico les millores que hauries de realitzar i tu o algú del teu equip serà la persona encarregada de posar-les en pràctica.

Pla de posada al punt a partir de 650 € + IVA

És la millor opció si necessites algú que revisi el teu compte d’Adwords, el posi a punt i el deixi funcionant d’una manera el més optimitzat possible.

Amb aquest pla analitzaré el teu compte i realitzaré els canvis necessaris per intentar millorar-ne el rendiment. Una vegada aplicats els canvis, el vigilaré durant un mes per assegurar-me que funciona correctament i per aplicar millores si és necessari. En cas que l’estratègia que s’està aplicant no sigui l’adequada, et proposaré una alternativa que s’ajusti millor a les teves necessitats.

Amb aquest pla jo m’encarrego de deixar el teu compte ben configurat i optimitzat. Passat un mes, seràs tu o algú de la teva empresa qui s’encarregui de gestionar-lo.

Pla de gestió a partir de 650 € al mes + percentatge de la inversió

És la millor opció, si el que necessites és desentendre’t de la gestió directe del teu compte, vols que un professional s’ocupi d’ell i només vol centrar-te en els resultats. També és la millor opció si creus que en el futur duràs a terme noves campanyes per a nous productes i/o nous mercats.

Amb aquesta proposta jo seré el gestor del teu compte: optimitzaré les campanyes actuals, et proposaré canvis d’estratègia i la realització de noves campanyes si és necessari.

Amb aquest pla jo m’encarrego de tot, des del plantejament inicial fins a l’optimització constant del teu compte de Google Adwords.

Perquè contractar un expert en Adwords?

Per a gestionar campanyes a Google Adwords només necessites un compte de Gmail i una targeta de crèdit. El fet de que sigui tan accessible no significa que aquesta eina sigui fàcil d’utilitzar. Recorda que al final el que està en jo són els teus diners. I si no t’ho creus, llegeix aquesta notícia.

A continuació, et dono algunes raons per les quals hauries de deixar Google Adwords en mans d’un professional:

Què et puc aportar com a consultor Adwords?

Preguntes freqüents

Com calcules els teus honoraris?

Dependrà dels serveis que necessitis. Per exemple, en el cas que contractis la creació i optimització d’una campanya publicitària, jo facturaria un import únic en concepte de creació de la campanya i un import variable mensual en funció de la teva inversió en Adwords.

Recorda: no exigeixo temps de permanència ni inversió mínima en publicitat

On es publiquen els anuncis de Google Adwords?

La xarxa més idònia és aquella que millor s’adapta a les teves necessitats i objectius

Quins tipus d’anuncis hi ha?

Existeixen tres formats d’anunci: text, gràfic i vídeo. En el cas dels anuncis gràfics i de vídeo disposem d’una gran quantitat de tipologia d’anunci.

El tipus d’anunci més idoni serà aquell que millor s’adapti a les teves necessitats i objectius

Quant tinc que invertir i quant costa Google Adwords?

Quan comencis a publicar a Google Adwords tindràs dos costos: per una part, la quantitat que decideixis invertir en publicitat: en el meu cas tinc clients que inverteixen 100 € mensuals i altres que n’inverteixen diversos milers. En tot cas depèn dels teus objectius i no hi ha un mínim.

En segon lloc, hi ha els meus honoraris. En aquest cas cobro un import únic per posar en marxa una campanya més un percentatge de la inversió que realitzis. En tot cas dependrà sempre del servei que contractis.

Amb Google Adwords no existeix una inversió mínima i pots aturar, disminuir o augmentar la teva inversió en qualsevol moment

Quantes paraules clau s’inclouen en una campanya?

El número de paraules clau no depèn dels meus honoraris sinó del tipus de campanya, la teva inversió en Adwords, el teu sector de negoci, etc. Inclourem tantes paraules clau com siguin necessàries.

Tingues en compte que el número de paraules clau no és un factor determinant de l’èxit o el fracàs d’una campanya. I no és una cosa que t’hauria de preocupar

Com es paga?

El mètode més comú és el pagament per clic (CPC), és  a dir, Google et cobra cada vegada que un usuari fa clic en un dels teus anuncis. Tot i això, en funció del format dels teus anuncis i de la xarxa on els publiquis existeixen altres mètodes, per exemple: pagament per cada 1.000 impressions (CPM), pagament per visualització (CPV), en el cas dels anuncis de vídeo, entre d’altres.

Google et farà arribar una factura; o bé cada mes o bé quan assoleixis el teu llindar de pagament. En el cas dels meus honoraris jo facturo a final de mes

Quant cobra Google Adwords per cada clic?

La resposta més correcta és “depèn”. El cost per un clic depèn de molts factors, com són el nivell de competència, quants anunciants hi ha, la tipologia del teu negoci, la qualitat dels teus anuncis, la qualitat del teu lloc web, el tipus d’oferta que realitzis, etc.

Tan mateix, és important remarcar que tu decideixen en tot moment el cost màxim per clic que estàs disposat a pagar. L’import mínim actualment és de 0,01 € per clic, i el màxim que he vist és de fins a 650€ per un sol clic!

Tu decideixes en tot moment el cost màxim per clic que estàs disposat a pagar

Quina és la relació entre Google Adwords i SEO?

En primer lloc, has de saber que Google Adwords i SEO són dues xarxes separades i independents. I si bé estem acostumats a veure anuncis en els resultats de cerca de Google, es tracte de dues coses completament diferents.

En segon lloc, has de saber que els llocs web optimitzats a nivell SEO (apart d’obtenir visibilitat i tràfic de forma gratuïta) aconsegueixen que les seves campanyes de Google Adwords siguin considerablement més econòmiques.

No oblidis tampoc que les empreses que no inverteixen en SEO, acaben veient-se obligades a invertir en Adwords per aconseguir visibilitat.

Els millors resultats s’aconsegueixen quan combinem una estratègia d’Adwords i SEO

Acceptes qualsevol tipus de negoci?

Google té una política estricta sobre quin tipus de negoci es poden publicar a Adwords i quins no. Per exemple, no trobaràs mai anuncis d’armes o pornografia.

No accepto ser consultor Adwords en empreses que ofereixen determinats serveis o productes o que no són honestos amb els seus clients

Hauré de fer canvis en el meu lloc web?

Serà necessari incloure un codi de seguiment de conversions que jo et facilitaré. Implementar-lo no requereix més d’uns minuts.

En algunes ocasions és recomanable fer petits canvis en les pàgines web de destí dels anuncis per millorar la seva rellevància.

Recorda que, per tenir èxit en les teves campanyes, el teu lloc web ha d’oferir els productes o serveis que anuncies. Pot semblar obvi, però t’asseguro que no ho és

Es garanteixen resultats?

Et puc garantir que les teves campanyes publicitàries estaran fetes de forma absolutament professional, que estaran optimitzades per aconseguir el major número de clics al menor preu i que els usuaris que et visitin seran aquells que realment estan interessats en el teu producte o servei.

Tot i això, no et puc garantir l’èxit del teu negoci ni puc assegurar-te que aconsegueixis més vendes, ja que això depèn de factors completament alienes a la meva feina: la qualitat dels teus productes, els teus preus, la teva situació davant dels competidors, etc.

No acceptis ofertes de persones que et garanteixin resultats. Això és vàlid tant per Adwords com per SEO

Ofereixes serveis a comissió o segons resultats?

Absolutament NO

Comissions per vendes, clics, impressions o qualsevol altre sistema no forma part del meu concepte de negoci

Disposes de les certificacions oficials que atorga Google?

Si. He aprovat tots els exàmens oficials que organitza Google: Fonaments, cerca, display, Shopping, publicitat per mòbils i vídeo. Les pots consultar clicant en aquest enllaç.

Posa’t en contacte amb mi

Em dic Francesc Dalmàs i treballo com consultor en màrqueting online. Si necessites un consultor SEO a Girona que t’ajudi a millor el posicionament del teu lloc web o un consultor Adwords per dur a terme campanyes publicitàries a Google Adwords, posa’t en contacte amb mi i et respondré el més aviat possible:

Consultor SEO i Adwords a Girona

617379269