Blog de màrqueting i SEO

Consulta la versión en español: Blog de márquetin

Què és el SEO?

Publicat: per Francesc Dalmàs
Blog de màrqueting i SEO: Què és i què vol dir SEO?
T’has preguntat alguna vegada què vol dir SEO? Com funciona Google? I perquè és important aparèixer a les primeres posicions? Si tens una web i estàs pensant en millorar el seu posicionament, a continuació t’explico tot una sèrie de factors que hauries de tenir en compte.

Consultor SEO

Publicat: per Francesc Dalmàs
Blog de màrqueting i SEO: Què és un consultor SEO?
Si estàs buscant un consultor SEO perquè t’ajudi a millor el posicionament del teu lloc web a continuació t’explico en què consisteix aquesta especialització del màrqueting digital, com et pot beneficiar i quines coses hauries de tenir en compte.

10 raons per invertir en SEO

Publicat: per Francesc Dalmàs
Blog de màrqueting i SEO: 10 raons per invertir en SEO
Si estàs pensant en invertir en posicionament web o SEO però encara no has pres la decisió, a continuació t’explico perquè és una bona idea dur a terme una estratègia de posicionament en cercadors.

Canals de captació de tràfic web

Publicat: per Francesc Dalmàs
Blog de màrqueting i SEO: Canals de captació de tràfic web
T’has preguntat alguna vegada com arriben els usuaris a la teva web? Quan parlem de màrqueting digital ens referim sovint als diferents “canals” d’entrada de visitants al nostre site. T’explico quins canals de captació de tràfic web existeixen i perquè considero que el SEO és un dels més importants.

Quan tarda Google en posicionar una pàgina web?

Publicat: per Francesc Dalmàs
Blog de màrqueting i SEO: Quan tarda Google en posicionar una pàgina web?
La veritat es que no hi ha una resposta definitiva a aquesta pregunta. Si et refereixes a “quan tardarà en aparèixer la meva pàgina a Google (a estar indexada)?” la resposta és que es pot aconseguir en una o dues hores. Si el que preguntes es “quan tardarà la meva pàgina web a assolir les primeres posicions a Google per una paraula clau concreta?” la resposta es que, entre uns minuts en el cas de contingut d’actualitat (noticies d’última hora per exemple) o mai en el cas de pàgines web mal dissenyades. En aquest article t’explico quatre coses que és interessant saber.

Què és el link building?

Publicat: per Francesc Dalmàs
Blog de màrqueting i SEO: Què és el link building?
El link building (en català “construcció d’enllaços”) és una estratègia de posicionament en cercadors consistent en aconseguir enllaços de pàgines web externes. És una de les principals estratègies de SEO Off-Page (conjunt de tècniques SEO que busquen optimitzar el posicionament web tocant aspectes “externs” al nostre site).

Què és una auditoria SEO On-Page?

Publicat: per Francesc Dalmàs
Blog de màrqueting i SEO: Què és una auditoria SEO On-Page?
Una auditoria SEO On-Page és una avaluació de les característiques d’un lloc web on es tenen en compte tota una sèrie de factors que afecten el posicionament en cercadors. El resultat d’una auditoria SEO és un informe en el qual és fan tota una sèrie de recomanacions destinades a optimitzar i millorar la visibilitat d’un lloc web a Google.

Consultor SEM Adwords

Publicat: per Francesc Dalmàs

Blog de màrqueting i SEO: Consultor SEM i Adwords